Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Trouw auto huren Hagestein

Laten we u eerst van harte feliciteren met het voorgenomen huwelijk, of dat nu van uzelf is of bijvoorbeeld van uw (pete)kind. Het is een speciale dag en daar besteedt u natuurlijk alle aandacht aan. Van locatie tot gastenlijst, het kan heel wat hoofdbrekens kosten. Ook het kiezen van een trouwauto kan lastig zijn, vooral als de keuze – zoals bij ons – groot is en het stuk voor stuk juweeltjes zijn. U mag overigens altijd vrijblijvend bij ons in Hagestein komen kijken, wij vertellen dan graag wat meer over de bijzondere auto’s in onze collectie, zoals de zes modellen van Rolls-Royce, de twee Bentley’s, de Lincoln Stretched Limousine en de Daimler Landaulette.

 

Betaalbare klasse

Een trouw auto huren Hagestein doet u bij Auto Classic Hagestein tegen een all-in tarief. Dat wil zeggen dat u de auto van uw keuze voor vier uur huurt, inclusief 200 kilometers, verzekering, chauffeur in pak, een stijlvol kunststof bloemstuk en andere romantische decoratie en een gekoeld drankje aan boord. Als u zelf ideeën hebt of speciale wensen, dan horen wij die graag van u. Niet alleen omdat een persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel staat, maar ook omdat dit ons werk extra leuk maakt. Vanuit de liefde voor ons vak én de auto’s vinden wij het belangrijk de tarieven laag te houden en wij durven daarom gerust te stellen dat onze prijzen concurrerend zijn binnen onze branche.

 

Daarom Auto Classic Hagestein Utrecht

  • Tien verschillende modellen;
  • Lage, concurrerende prijzen;
  • Inclusief chauffeur, gekoeld drankje, decoraties;
  • Inclusief 200 te verrijden kilometers;
  • Persoonlijke service.

 

Onze tien verschillende modellen trouwauto’s

Wilt u een trouw auto huren Hagestein, dan wilt u natuurlijk wel genoeg keus hebben. Dat kan Auto Classic in Hagestein u met tien verschillende auto’s in ieder geval bieden. Maar misschien wilt u ook graag een trouwauto huren Hagestein waarvan u zeker weet dat daar geen enkel ander bruidspaar op uw dag in rondrijdt. Ook dat kan Auto Classic u bieden. Wij hebben namelijk van Nederland en België de enige Daimler DS420 Landaulette met open dak in ons bezit. Maar ook onze Rolls-Royce Silver Seraph is absoluut uniek. Nergens in de Benelux vindt u een ander exemplaar in parelmoerwit. Deze met de hand gebouwde auto werd door de pers als beste auto ter wereld uitgeroepen. Verder hebben wij de schitterende oldtimers als de Rolls-Royce Silvercloud en de Rolls-Royce Sedan de Ville in ons wagenpark. In een meer klassieke stijl zijn de Bentley Arnage en de Rolls-Royce Phantom en houdt u van de luxueuze filmsterrenlimousines, dan is de Lincoln Stretch Limousine helemaal uw auto!

 

Auto Classic Hagestein, Utrecht

Ons trouwautoverhuurbedrijf is centraal in Nederland gelegen, in Hagestein, net over de grens met Gelderland. Wij hebben al vele bruidsparen uit heel Nederland mogen vervoeren en wij hopen dat u de volgende bent. Voor meer informatie of het bespreken van uw persoonlijke wensen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Een trouw auto huren Hagestein is een zaak van u én Auto Classic. 

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Hagestein, Bruidsauto huren Hagestein, Bruiloft auto huren Hagestein, Klassieke trouwauto Hagestein, Oldtimer trouwauto Hagestein, Rolls Royce trouwauto huren Hagestein, Trouwauto huren Hagestein, Trouwauto huren Gelderland, Hagestein, Trouwauto verhuur Hagestein, Trouwvervoer Hagestein

Bij vragen, neem direct contact met ons op.