Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Oldtimer trouwauto Tiel

Hoewel formeel gezien een auto een oldtimer wordt genoemd als deze meer dan 25 jaar niet meer geproduceerd wordt, zijn voor veel mensen de échte oldtimers nog veel ouder. Het zijn symbolen van vergane glorie die nostalgische en romantische gevoelens oproepen. Om die reden zijn oldtimers geliefde trouwauto’s. Vooral de Britse merken als Rolls-Royce en Bentley spreken tot de verbeelding. Deze auto’s – met het stuur aan de rechterkant – roepen beelden op van oude landhuizen met een brede oprijlaan en tuinen vol rozen. Auto Classic in Hagestein, Utrecht, heeft verschillende van deze ‘echte’ oldtimers in bezit, waaronder enkele exemplaren van Rolls-Royce en Bentley. Daarnaast hebben wij ook andere echte klassiekers én luxueuze wagens in onze collectie trouwauto’s.

 

Een oldtimer trouwauto Tiel huren

U bent waarschijnlijk al druk bezig met de voorbereidingen voor de grote dag. De belangrijkste zaken zult u wellicht al voor elkaar hebben: de datum is geprikt en de locatie is besproken. Nu moeten de puntjes nog op de i gezet worden, zoals het regelen van passend trouwvervoer. Auto Classic verhuurt oldtimer trouwauto’s Tiel tegen all-in tarieven. Dit betekent dat wij de auto’s voor vier uur verhuren, inclusief chauffeur, 200 km te verrijden kilometers, de verzekering en alle decoraties en een gekoeld drankje aan boord. Ziet u het al voor zich? Wij ook, en om dit voor heel veel mensen mogelijk te maken, hanteren wij scherpe tarieven die concurrerend zijn in onze branche.

 

Waarom zou u bij Auto Classic een oldtimer trouwauto Tiel huren

  • Centraal in Nederland gelegen;
  • Exclusieve Rolls-Royce en Bentley oldtimers;
  • Alle auto’s tot in de puntjes verzorgd;
  • Te huur tegen scherpe, concurrerende tarieven;
  • Met chauffeur, decoraties en gekoeld drankje aan boord;
  • Inclusief verzekering en tot 200 kilometer vrij;
  • Uitstekende persoonlijke dienstverlening.

 

Onze mooiste échte oldtimer trouwauto’s

Onze oudste oldtimer trouwauto Tiel is de Rolls-Royce Sedan de Ville. Deze kostbare auto is in de jaren dertig speciaal op bestelling met de hand gebouwd. Alleen zeer welgestelde klanten konden zich deze auto veroorloven. Onze Sedan de Ville is in hoogglans zwart met zachtgeel uitgevoerd. Verder hebben wij drie verschillende modellen van de Rolls-Royce Silvercloud in ons bezit. Dit was van 1955 tot 1966 het hoofdmodel van Rolls-Royce. Van alle drie verschillende modellen hebben wij er één. De Silver Cloud I in Old English White met wijnroodleren interieur, werd in 1957 gebouwd, de Midnight Blue Silver Cloud II werd in 1962 gebouwd en heeft een lichtblauwleren interieur en de roomwitte Silver Cloud III – met witleren interieur – is gebouwd in 1964. Onze Bentley S3 tot slot stamt uit 1965 en is uitgevoerd in zilvergrijs over donkergrijs metallic en heeft een zwartleren interieur.

 

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Hebt u speciale wensen of wilt u onze oldtimer trouwauto’s Tiel of andere wagens graag met eigen ogen zien, dan bent u van harte welkom bij Auto Classic in Hagestein, Utrecht. Ook kunt u met uw vragen over ons bedrijf of de oldtimer trouwauto Tiel van uw keuzen geheel vrijblijvend via de telefoon of ons offerteformulier contact met ons opnemen. 

 

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Tiel, Bruidsauto huren Tiel, Bruiloft auto huren Tiel, Klassieke trouwauto Tiel, Rolls Royce trouwauto huren Tiel, Trouw auto huren Tiel, Trouwauto huren Tiel, Trouwauto huren Gelderland, Tiel, Trouwauto verhuur Tiel, Trouwvervoer Tiel

Bij vragen, neem direct contact met ons op.