Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Bruiloft auto huren Arnhem

Bruiloft auto huren Arnhem bij Auto Classic in Hagestein

U wilt van uw bruiloft – of misschien wel die van uw zoon, dochter of petekind – natuurlijk graag een onvergetelijke dag maken. Wat is er dan mooier dan in stijl vervoerd te worden? Bij Auto Classic in Hagestein, Utrecht, kunt u voor uw bruiloft een auto huren die uw trouwdag tot de meest bijzondere dag van uw leven maakt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roomwitte Rolls-Royce of een klassieke, ton sur ton grijze Bentley, natuurlijk mét chauffeur in pak en gekoelde champagne aan boord. En het mooiste: het is nog betaalbaar ook met onze all-in tarieven. 

Exclusieve klasse

Auto Classic heeft exclusiviteit en klasse hoog in het vaandel staan. Dat geldt zowel voor onze trouwauto’s als voor onze service aan de klant. De trouwauto’s – vier Rolls-Royces en een Bentley – zijn stuk voor stuk juweeltjes die tot in de puntjes zijn verzorgd, inclusief de accessoires als een kunststof bloemstuk en de tule met romantische roosjes op de hoedenplank. Wij hanteren all-in prijzen voor de bruiloft auto huren, de auto van uw keuze wordt door een chauffeur in pak voorgereden, de gekoelde champagne staat voor u klaar en voor de verreden kilometers betaalt u niets extra. Hebt u speciale wensen voor uw trouwauto huren, dan horen we dat graag. Wij zullen er alles aan doen ze in vervulling te laten gaan.

Auto Classic Hagestein Utrecht

  • Romantische en klassieke trouwauto’s;
  • Betaalbare all-in tarieven;
  • Met chauffeur, aankleding en champagne aan boord;
  • Inclusief de verreden kilometers;
  • Uitstekende service.

Rolls-Royce, Silver Cloud en Silver Seraph 

De Silver Cloud wordt wel gezien als het mooiste en meest romantische model van Rolls-Royce. Auto Classic heeft drie versies van de Silver Cloud om als bruiloft auto te huren. 
De Silver Cloud I stamt uit 1957 en is uitgevoerd in Old English White met een wijnroodleren interieur. De Silver Cloud II uit 1962 is uitgevoerd in prachtig Midnight Blue en heeft een handgemaakt lichtblauwleren interieur. De roomwitte Silver Cloud III ten slotte, stamt uit 1964 en heeft een witleren interieur. Onze vierde Rolls-Royce is de Silver Seraph, een peperdure Engelse limousine, uitgevoerd in oogstrelend parelmoer wit. Deze door de pers uitgeroepen beste auto ter wereld, vindt u exclusief bij Auto Classic in Hagestein!

Bruiloft auto huren Arnhem Bentley S3, Rolls-Royce, Silver Cloud en Silver Seraph 

In ons exclusieve wagenpark ontbreekt natuurlijk ook een karaktervolle Bentley niet. Deze S3 – gebouwd in 1965 – heeft een prachtige grijze ton sur ton kleurstelling van zilvergrijs over donkergrijs metallic. Van de Bentley S3 zijn er tussen 1962 en 1965 ongeveer 1600 exemplaren gebouwd. De uitvoering die wij in de verhuur hebben, heeft een chic zwartleren interieur. Wilt u de auto’s graag zelf bekijken om een goede keuze te maken, dan bent u van harte welkom in Hagestein. Maak daarvoor wel van tevoren een afspraak zodat u zeker weet dat alle auto’s ook aanwezig zijn als u – geheel vrijblijvend – komt kijken. Ook voor meer informatie over een bruiloft auto huren, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Auto Classic in Hagestein, provincie Utrecht.

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Arnhem, Bruidsauto huren Arnhem, Klassieke trouwauto Arnhem, Oldtimer trouwauto Arnhem, Rolls Royce trouwauto huren Arnhem, Trouw auto huren Arnhem, Trouwauto huren Arnhem, Trouwauto huren Gelderland, Arnhem, Trouwauto verhuur Arnhem, Trouwvervoer Arnhem

Bij vragen, neem direct contact met ons op.