Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Trouwauto verhuur Woudenberg

Niet iedereen beschikt zelf over of kent iemand met een exclusieve auto die aan zo’n belangrijke dag als de huwelijksdag extra cachet geeft. Daarom zijn er trouwauto verhuur Woudenberg bedrijven die het trouwvervoer kunnen verzorgen in de stijl die past bij de trouwerij. Auto Classic in Hagestein beschikt over tien verschillende trouwauto’s die luxueus, klassiek of nostalgisch zijn. Hoe dan ook, elke stijl is in ieder geval romantisch, met decoraties van tule en fijne roosjes, een chauffeur in pak en aan boord een gekoeld drankje uit de champagnebar. En hebt u zelf nog ideeën of speciale wensen? Laat ze ons weten, wij zullen zeker proberen daarin mee te gaan, dat maakt ons werk alleen maar nòg leuker!

 

Trouwauto verhuur Woudenberg tegen all-in prijzen

Als je een passie hebt, zoals wij voor onze auto’s, dan wil je dat het liefst met zo veel mogelijk mensen delen. Net zoals u met de mensen om u heen wilt delen hoeveel u van uw geliefde houdt. Het is daarom dat wij proberen onze tarieven zo laag mogelijk te houden, we vinden het fantastisch als veel mensen kunnen genieten van de pareltjes die wij in ons wagenpark hebben. De door ons gehanteerde tarieven voor trouwauto verhuur Woudenberg zijn all-in. U huurt de auto voor vier uur, inclusief chauffeur. Daarbij zijn de eerste 200 kilometers vrij. Wij zorgen bovendien voor stijlvolle decoraties en een gekoeld drankje aan boord. U hebt de keuze uit een Daimler Landaulette, een Lincoln Continental Limousine, twee Bentley’s en zes verschillende Rolls-Royces.

 

Waarom kiezen voor trouwauto verhuur Woudenberg Auto Classic Hagestein

  • Ruime keuze aan exclusieve modellen;
  • Concurrerende all-in tarieven;
  • Met stijlvolle decoraties en gekoeld drankje aan boord;
  • Verhuur inclusief chauffeur;
  • 200 kilometer bij de prijs inbegrepen;
  • Uitstekend verzorgde auto’s;
  • Persoonlijke service.

 

Onze cabrio Daimler en andere exclusieve modellen

Als autoliefhebbers en trouwauto verhuur Woudenberg bedrijf is het heel leuk om een aantal unieke, exclusieve auto’s te hebben. Onze Daimler DS420 Landaulette is er zo één. Het is het enige nog rijdende exemplaar in cabriomodel in Nederland en België. Ook de Rolls-Royce Silver Seraph in parelmoerwit is uniek in de Benelux. De pers riep deze met de hand gebouwde auto uit als beste ter wereld. We hebben nog meer met de hand gebouwde auto’s, de Rolls-Royce Sedan de Ville uit begin jaren ’30 is daar een prachtig voorbeeld van. Ook de Rolls-Royce Silvercloud I, II en III zijn stuk voor stuk exclusieve modellen die gezien worden als de meest tot de verbeelding sprekende trouwauto’s. Trouwt u liever in een andere kleur auto dan het traditionele wit, dan is een van de grijze Bentley’s wellicht iets voor u.

 

Moeilijk kiezen?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom kunt u natuurlijk bij ons in Hagestein langskomen om alle auto’s met eigen ogen te zien en de uitstraling van de afzonderlijke modellen op u in te laten werken. Ook voor meer informatie of het doorspreken van de mogelijkheden, kunt u langskomen of op andere wijze geheel vrijblijvend contact opnemen met trouwauto verhuur Woudenberg Auto Classic Hagestein.

 

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Woudenberg, Bruidsauto huren Woudenberg, Bruiloft auto huren Woudenberg, Klassieke trouwauto Woudenberg, Oldtimer trouwauto Woudenberg, Rolls Royce trouwauto huren Woudenberg, Trouw auto huren Woudenberg, Trouwauto huren Woudenberg, Trouwauto huren Gelderland, Woudenberg, Trouwvervoer Woudenberg

Bij vragen, neem direct contact met ons op.