Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Trouwauto huren Hilversum

Trouwauto huren Hilversum bij Auto Classic inclusief chauffeur, champagne en bloemstuk

Vraag honderd mensen welke dag het meest bijzonder was in hun leven, en 90 mensen zullen hun trouwdag of de geboortedag van hun kind als de meest bijzondere of de mooiste dag in hun leven noemen. Een goede reden dus om er alles aan te doen om ook de trouwdag van u en uw partner tot de mooiste dag van uw leven te maken. En wat maakt die belevenis helemaal af? Juist, een exclusieve, stijlvolle trouwauto, mét chauffeur en gekoelde champagne voor u en uw levenspartner! Auto Classic Hagestein – Hilversum – biedt u die mogelijkheid. Niet voor niets is ons verhuurbedrijf in het midden van het land gelegen, wij gunnen iedereen de mogelijkheid op de mooiste dag van hun leven in een Bentley of Rolls-Royce vervoerd te worden.

Grote klasse 
De trouwauto’s van Auto Classic zijn het neusje van de zalm binnen de autobranche. Klasse, uitstraling en exclusiviteit staan bij ons hoog in het vaandel en dat geldt niet alleen voor de trouwauto’s die wij verhuren, maar ook voor de persoonlijke service die wij bieden. Bij onze prijzen voor een trouwauto huren zijn daarom standaard de volgende diensten inbegrepen: chauffeur – natuurlijk in pak -, gekoelde champagne aan boord van de trouwauto, een kunststof bloemstuk en andere romantische aankleding van de wagen. Daarbij zijn ook nog eens de verreden kilometers gratis! En mocht u speciale wensen hebben, dan bespreken we die natuurlijk graag met u. 

Daarom Auto Classic Hagestein, Hilversum

  • De mooiste trouwauto’s;
  • Scherpe tarieven;
  • Inclusief chauffeur, champagne, bloemstuk;
  • Inclusief verreden kilometers;
  • Persoonlijke service.

Rolls-Royce 
Voor velen is de Silver Cloud het mooiste model dat door Rolls-Royce gemaakt is. Een uitstekende keuze voor een trouwauto huren! Wereldwijd zijn er in de jaren ’55 – ’66 van de vorige eeuw ongeveer 75.000 verkocht en in Nederland rijden er nog slechts enkele exemplaren van rond. Wij hebben drie verschillende versies van de Silver Cloud voor de verhuur beschikbaar: de Silver Cloud I in Old English White met wijnroodleren interieur, de SC II in Midnight Blue met origineel, handgemaakt lichtblauwleren interieur en de roomwitte SC III met witleren interieur. De vierde Rolls-Royce van Auto Classic is de Silver Seraph in parelmoer wit. Hiervan zijn er slechts 1570 gebouwd en deze super luxe limousine is door de internationale pers uitgeroepen tot beste auto ter wereld. U vindt hem nergens in de Benelux, maar wel bij Auto Classic!

Bentley trouwauto huren Hilversum 

Wilt u een echt klassieke trouwauto huren in een stijlvolle grijze kleurstelling, dan is onze Bentley S3 uit 1965 iets voor u. Van dit model zijn er tussen 1962 en 1965 in totaal ongeveer 1600 gebouwd. De combinatie van zilvergrijs over donkergrijze metallic is uiterst elegant en het zwartleren interieur maakt deze klassieker helemaal af. Wilt u helemaal in stijl trouwen, laat ons dan weten wanneer wij dit paradepaardje bij u voor kunnen rijden. Ook als u meer informatie wilt of een persoonlijke offerte wilt om een trouwauto te huren, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Auto Classic in Hagestein, Hilversum.

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Hilversum, Bruidsauto huren Hilversum, Bruiloft auto huren Hilversum, Klassieke trouwauto Hilversum, Oldtimer trouwauto Hilversum, Rolls Royce trouwauto huren Hilversum, Trouw auto huren Hilversum, Trouwauto huren Gelderland, Hilversum, Trouwauto verhuur Hilversum, Trouwvervoer Hilversum

Bij vragen, neem direct contact met ons op.