Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Referenties

Plaats hier je bericht!

Er staan 144 berichten in het gastenboek.

 • Maarten en Jordy 12-07-2019

  Rolls Royce/Daimler Landaulette
  Afgelopen zaterdag zijn we getrouwd in deze prachtige Rolls Royce/Daimler.
  Met dank aan het prachtige weer hebben we ook cabrio functie kunnen gebruiken wat erg leuk is voor de foto's maar ook heerlijk verkoelend op een warme dag.

  De chauffeur is zeer vriendelijk en behulpzaam en maakt het plaatje met deze auto compleet.
  Ik zal AutoClassic Trouw Auto Verhuur bij iedereen aanbevelen.

 • Bjorn & Janine 10-07-2019

  Op 6 juli maakte een geweldig mooie auto , de Rolls-Royce Silver Cloud uit 1957, met een echte heer als chauffeur onze huwelijksdag helemaal compleet . AutoClassic bedankt !!!

 • Patrick en Anne 09-07-2019

  Wij zijn 22 juni 2019 opgehaald door Waldy in de Rolls / Daimler Landaulette. Een werkelijk prachtige wagen waar we veel complimenten over gehad hebben en waar de mensen van onder de indruk waren! Waldy was ook echt een heer en heeft het top gedaan. Het contact met hem was ook heel goed en makkelijk. Dus AutoClassic, dankjewel, en jullie zijn zeker aan te raden!

 • Jonathan 09-07-2019

  Het was in één woord fantastisch!
  Wij hadden de Landaulette en we hebben enorm genoten. Chauffeur Waldy was heel erg op tijd. En netjes en erg vriendelijk. Dankjulliewel! 100 % Autoclassic kiezen!!

 • Fleur 01-07-2019

  Toen we contact met Waldy hadden opgenomen kregen we al gauw een leuke reactie van hem.Wij zijn toen langs gekomen om de auto's te bekijken en waren meteen verkocht! Wij zijn op onze bruiloft gereden in de prachtige Rolls-Royce Silver Cloud III. We vonden het heel prettig dat de auto ruim op tijd op de aangegeven locatie stond.Ook tijdens de fotosessie nam Waldy ruim de tijd.
  Harteleijk dank dat je onze chauffeur was, we hebben een onvergetelijke rit gehad in de mooie Rolls-Royce!

Vorige   1 ... 5 6 7 8 9 ... 29   Volgende

Bij vragen, neem direct contact met ons op.