Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Referenties

Plaats hier je bericht!

Er staan 101 berichten in het gastenboek.

 • Maaike & Mounir 09-05-2016

  Autoclassic heeft onze mooie dag compleet gemaakt. Wij hebben gekozen voor de Rolls Royce Silver Cloud 1 vanwege de prachtige en chique uitstraling. Waldy is een hele hartelijke chauffeur die ons goed van dienst is geweest. We zijn erg blij dat we voor Autoclassic gekozen hebben! Wij zullen iedereen die gaat trouwen dan ook aanraden om voor dit bedrijf te kiezen!

 • Greetje en Jonas ter Beek 24-12-2015

  27 febr j.l getrouwd en bij jullie de trouwauto gehuurd.
  Wat een super fijne samenwerking hebben we gehad. Omdat we bij een historisch pand foto's gingen maken was het de vraag of de auto erbij kan komen. Samen er gekeken en gelukkig het kon. Op de dag zelf prachtig weer gehad en genoten van de rit in de Rolls Royce Silver Seraph.
  Het plaatje was helemaal compleet. Dank voor deze prachtige dag en goede service. Wij zullen je zeker aanbevelen bij toekomstige bruidsparen. We genieten nog steeds na.

 • laurian en annie 23-12-2015

  wij zijn op 21 augustus getrouwd in de Rolls Royce Silver Seraph en alles van begin tot eind was
  tip top geregeld we hebben mede door auto classic een fantastische dag gehad en het is echt een aanrader.
  en nogmaals bedankt voor de fantastische dag waar jullie een onderdeel van waren .

 • Destiny, Jeremy-John, Mariska en Barry 20-12-2015

  Wat was het een fantastische dag! En mede door Waldy en zijn prachtige auto! Waldy had naast de auto ook nog een prachtige fles champagne geregeld. We hebben werkelijk genoten! Auto Classic, een absolute aanrader. Betrouwbaar, vakmanschap, rust, alles is bij dit bedrijf aanwezig.

 • chris en leonie steller 18-12-2015

  Auto Classic heeft aan al onze verwachtingen voldaan !! De rustige manier van rijden, het zelfvertrouwen en de rust die de chauffeur uitstraalt heeft er aan bijgedragen dat onze dag onvergetelijk is geworden.
  De Rolls Royce Silvercloud is een fantastische auto, die zelfs in de winter ervoor zorgt dat je niet in de kou komt te staan !!
  Waldy nogmaals super bedankt voor deze dag !! Chris en Leonie.

Vorige   1 ... 18 19 20 21   Volgende

Bij vragen, neem direct contact met ons op.

Uw naam *:
Uw telefoonnummer:
Uw E-mailadres *:
Bericht *: