Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Referenties

Plaats hier je bericht!

Er staan 144 berichten in het gastenboek.

 • Omer en Bibi 08-06-2021

  Voor onze trouwdag hebben we de Rolls Royce Silver Cloud I 1957 gehuurd. En wow, wat een auto! Wat een luxe! Wij hebben enorm genoten van het feit dat we rond werden gereden in zo'n prachtige auto. Zowel in persoon als op de trouwfoto's is het een imposante verschijning.

  Waldy is een hele leuke charmante chauffeur die ons op onze gemak stelde en ons voorzag van leuke gesprekken maar ook aanvoelde wanneer wij even bij wilden komen.

  Hartelijk dank voor de uitstekende service!!

 • Jan Willem 26-05-2021

  Ondanks dat het een bijzondere bruiloft was ivm Corona, hebben we een geweldige rit gehad in een bijzonder mooie auto. De service was perfect en Waldy was netjes op tijd. Echt een aanrader als je een trouwauto nodig hebt.

 • Kees en Gemke Havelaar 22-01-2021

  Ondanks de corona-maatregelen een fantastische dag gehad, niet in de minste plaats door de prachtige Rolls Royce en de aanwezigheid van Waldy.
  Geen moeite teveel, keurig op tijd en een heerlijke auto om keurig in vervoerd te worden. Onderweg veel leuke bekijks!
  Dankjewel Waldy, we vonden het zeer aangenaam!

 • Ton Aan De Stegge 15-09-2020

  Vanaf het allereerste momenteen uiterst plezierig contact gehad. Ook het door Corona moeten verplaatsen van de bruiloft van mijn zoon leverde geen enkel probleem op. Op de dag zelf wederom een uiterst professionele en vriendelijke opstelling die zeer hebben bijgedragen aan een prachtige dag.
  Mochten een van mijn andere drie zonen gaan trouwen dan zal ik zeker weer hier terugkomen. Waldy is een topper!

 • Roel en Monique Tims 29-03-2020

  Echt geweldig!!! Wat hebben we een prachtige dag gehad mede door het vervoer in die super mooie Rolls Royce Silver Cloud 3 uit 1964. Wat een geweldige auto. We hadden er het liefst de gehele dag rondjes mee gereden. En wat een geweldige chauffeur, Waldy. Wat waren we blij met zijn bijdrage aan onze bijzondere dag. Voor onze bruiloft zijn we ook super goed te woord gestaan en alles uiterst netjes geregeld. Echt een aanrader!!!

Vorige   1 2 3 4 ... 29   Volgende

Bij vragen, neem direct contact met ons op.