Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Referenties

Plaats hier je bericht!

Er staan 117 berichten in het gastenboek.

 • Patrick en Anne 09-07-2019

  Wij zijn 22 juni 2019 opgehaald door Waldy in de Rolls / Daimler Landaulette. Een werkelijk prachtige wagen waar we veel complimenten over gehad hebben en waar de mensen van onder de indruk waren! Waldy was ook echt een heer en heeft het top gedaan. Het contact met hem was ook heel goed en makkelijk. Dus AutoClassic, dankjewel, en jullie zijn zeker aan te raden!

 • Jonathan 09-07-2019

  Het was in één woord fantastisch!
  Wij hadden de Landaulette en we hebben enorm genoten. Chauffeur Waldy was heel erg op tijd. En netjes en erg vriendelijk. Dankjulliewel! 100 % Autoclassic kiezen!!

 • Fleur 01-07-2019

  Toen we contact met Waldy hadden opgenomen kregen we al gauw een leuke reactie van hem.Wij zijn toen langs gekomen om de auto's te bekijken en waren meteen verkocht! Wij zijn op onze bruiloft gereden in de prachtige Rolls-Royce Silver Cloud III. We vonden het heel prettig dat de auto ruim op tijd op de aangegeven locatie stond.Ook tijdens de fotosessie nam Waldy ruim de tijd.
  Harteleijk dank dat je onze chauffeur was, we hebben een onvergetelijke rit gehad in de mooie Rolls-Royce!

 • Reinier en Angelien 30-06-2019

  De Rolls Royce heeft een zeer mooie bijdrage geleverd aan onze bruiloft. De auto is goed onderhouden en zeer comfortabel. We zijn als koning en koningin rondgereden. Waldy is een beleefde en gezellige chauffeur. Alles was goed geregeld. Ik zou Autoclassic aan iedereen aanraden!

 • Abdel 20-06-2019

  Top service van deAutoClassic! Communicatie was top en chauffeur top!
  En niet te vergeten de auto was top!

Vorige   1 2 3 4 ... 24   Volgende

Bij vragen, neem direct contact met ons op.

Uw naam *:
Uw telefoonnummer:
Uw E-mailadres *:
Bericht *: