Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Bruidsauto huren Hilversum

U bent zich aan het voorbereiden op een onvergetelijke huwelijksdag, waarmee wij u van harte willen feliciteren. Naast het vaststellen van de datum en de locatie, het uitzoeken van de muziek en de kleding, het opstellen van de gastenlijst en de tekst op de trouwkaart, zoekt u ook naar passend trouwvervoer. Een bruidsauto huren Hilversum is misschien nog wel het leukste klusje om heerlijk bij weg te dromen. Tenminste, dat vinden wij. Wij hebben verschillende modellen in verschillende stijlen in ons wagenpark. Nostalgisch, klassiek of luxueus. Stuk voor stuk zijn het prachtige exemplaren die Auto Classic Hagestein met veel liefde tot in de puntjes verzorgt.

 

Een bruidsauto huren Hilversum tegen een gepast tarief

Wat zou het mooi zijn als wij straks ook u in één van onze bruidsauto’s mogen vervoeren en een opgetuigde, glanzende wagen later op uw trouwfoto’s terugzien. Om dit voor iedereen in principe mogelijk te maken, hanteren wij tarieven die kunnen concurreren in onze branche.

Die tarieven zijn all-in, bij Auto Classic kunt u een bruidsauto huren Hilversum voor vier uur, inclusief chauffeur in pak, 200 te verrijden kilometers, decoraties en een fris gekoeld drankje aan boord. Wij hebben zes verschillende Rolls-Royces, een Daimler Landaulette, twee Bentley’s en een Lincoln Continental Limousine waar u uw keuze uit kunt maken.

 

Waarom een bruidsauto huren Hilversum bij Auto Classic Hagestein

  • Keuze uit maar liefst tien verschillende trouwauto’s;
  • Concurrerende all-in prijzen;
  • Romantische decoraties en een drankje aan boord;
  • Verhuur inclusief chauffeur;
  • 200 kilometers zijn bij de prijs inbegrepen;
  • Uitstekend verzorgde auto’s;
  • Persoonlijke service.

 

Onze collectie Rolls-Royces en Daimler

Bij ons kunt u een bruidsauto huren Hilversum en kiezen uit maar liefst zes modellen van Rolls-Royce. Voor velen is de Rolls-Royce Silvercloud vanwege zijn ronde vormen de ultieme trouwauto, Auto Classic heeft er daar drie verschillende van. Maar ook de met de hand gebouwde Sedan de Ville uit 1933 is een waar paradepaardje. Daarnaast hebben wij de enige roomwitte Silver Seraph van heel Nederland in ons bezit en tot slot een Rolls-Royce Phantom. Voor deze kostbare auto geldt een speciaal tarief. Onze Daimler DS420 Landaulette is een zeldzaam model cabrio. Het is zelfs de enige nog rijdende Daimler Landaulette in Nederland en België die een open dak heeft. Het Engelse koningshuis maakt nog gebruik van dit type auto’s.

 

Onze Bentley’s  en de Lincoln Continental Stretch Limousine

Wij hebben twee Bentley’s in onze collectie. Een fraaie lichtgrijze Bentley Arnage en een Bentley S3 uit 1965. Deze laatste is vergelijkbaar met de Rolls-Royce Silvercloud, maar dan uitgevoerd in zilvergrijs over donkergrijs metallic. De Lincoln Continental Stretch Limousine is een super-de-luxe wagen met dvd- en stereo-installatie en champagnebar waaruit u een heerlijk gekoeld drankje kunt nuttigen.

Vindt u het moeilijk om te kiezen, komt u dan eens langs bij ons in Hagestein, Utrecht. Dan kunt u al onze lievelingen met eigen ogen zien. Ook als u meer informatie wilt over een bruidsauto huren Hilversum, kunt u langskomen of op andere wijze geheel vrijblijvend contact opnemen met Auto Classic Hagestein.

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Hilversum, Bruiloft auto huren Hilversum, Klassieke trouwauto Hilversum, Oldtimer trouwauto Hilversum, Rolls Royce trouwauto huren Hilversum, Trouw auto huren Hilversum, Trouwauto huren Hilversum, Trouwauto huren Gelderland, Hilversum, Trouwauto verhuur Hilversum, Trouwvervoer Hilversum

Bij vragen, neem direct contact met ons op.