Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Bentley trouwauto huren Laren

Bentley trouwauto huren Laren voor een zeer scherp tarief bij Auto Classic

Centraal gelegen in het zuiden van de provincie Utrecht, nabij knooppunt Everdingen, vindt u verhuurbedrijf Auto Classic in het dorp Hagestein. Hier kunt u terecht voor een stijlvolle, klassieke Bentley in gedistingeerd grijs: zilvergrijs gecombineerd met donkergrijs metallic en een zwart lederen interieur. In deze Engelse topper waant u zich voor één dag My Lady of My Lord als uw chauffeur de portieren voor u opent en u op de zachtleren achterbank van uw gekoelde champagne nipt. De tule met witte, roze en rode roosjes op de hoedenplank en een kunststof bloemstuk maken het plaatje helemaal af.

Britse klassieker

Bentley Motors Limited werd een kleine honderd jaar geleden in Londen door Walter Owen Bentley opgericht. Het merk maakte vlak na de Eerste Wereldoorlog vooral furore met haar sportauto’s die meededen aan de 24 uur van Le Mans en deze races ook vaak wisten te winnen. De luxueuze personenauto’s waren zeer geliefd bij de Engelse upper class en zijn dan ook vaak te zien in Britse films en televisieseries die spelen in de jaren ’30 – ’70 van de vorige eeuw. Mede daarom spreekt de Bentley S3 – gebouwd in 1965 – zeer tot de verbeelding en doet hij het goed als romantische, klassieke trouwauto. Ook u kunt een Bentley trouwauto huren bij Auto Classic in Hagestein. 

Auto Classic Hagestein 

•    Karaktervolle Bentley;
•    Scherpe all-in tarieven;
•    Chauffeur, decoratie en champagne inbegrepen;
•    Verreden kilometers inbegrepen;
•    Persoonlijke dienstverlening.

All-in tarieven

U kunt een Bentley trouwauto huren tegen een prijs die we zo laag mogelijk hebben gehouden. Onze tarieven zijn inclusief alle extra’s, zoals de chauffeur – natuurlijk in pak –, de romantische decoratie en de gekoelde champagne aan boord van de Bentley S3. Ook de verreden kilometers zijn standaard bij ons basispakket inbegrepen. U komt dus niet voor onverwachte extra kosten te staan. En mocht u zelf speciale wensen hebben met betrekking tot de trouwauto van uw keuze, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat uw trouwdag – of die van uw zoon, dochter of kleinkind – een onvergetelijke, sprookjesachtige belevenis wordt. 

Bentley en Rolls-Royce trouwauto huren Laren 

Vindt u dat de Bentley S3 veel weg heeft van de beroemde Rolls-Royce Silver Cloud? Dan hebt u helemaal gelijk, Bentley werd namelijk in 1931 door Rolls-Royce overgenomen en de Silver Cloud modellen zijn gelijk aan de Bentley S modellen. Zo komt de Bentley S3 overeen met de Silver Cloud III van Rolls-Royce. Mocht u liever in een witte of bijvoorbeeld een nachtblauwe klassieker trouwen, dan is dat ook mogelijk bij Auto Classic. Wij hebben namelijk ook drie Rolls Royces Silver Cloud in de verhuur. Wilt u al onze auto’s in het echt zien voor u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit een afspraak te maken en geheel vrijblijvend onze trouwauto’s te bekijken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor andere vragen of een persoonlijke offerte als u overweegt een Rolls-Royce of Bentley trouwauto te huren.

Kijk ook eens op:
Bruidsauto huren Laren, Bruiloft auto huren Laren, Klassieke trouwauto Laren, Oldtimer trouwauto Laren, Rolls Royce trouwauto huren Laren, Trouw auto huren Laren, Trouwauto huren Laren, Trouwauto huren Gelderland, Laren, Trouwauto verhuur Laren, Trouwvervoer Laren

Bij vragen, neem direct contact met ons op.